Ολοκληρώθηκε το Ανοικτό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Λευκωσίας- ΟΠΑΠ 2013

αναρτήθηκε στις 15 Μαρ 2013, 9:24 μ.μ. από το χρήστη Nicosia Chess   [ ενημερώθηκε 15 Μαρ 2013, 9:29 μ.μ. ]
Ο νεαρός Αντρέας Κελίρης ανακηρύχθηκε νικητής του Ανοικτού Σκακιστικού πρωταθλήματος Λευκωσίας - ΟΠΑΠ 2013 με σύνολο 6 βαθμούς στα 7 παιχνίδια αφού κέρδισε στον τελευταίο του αγώνα έναντι του Yamac Samani και εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του Στέλιου Αμπαντζίδη με τον Παύλο Κωνσταντίνου. Στην δεύτερη και τρίτη θέση ισοβάθμησαν οι Αμπαντζίδης και Κωνσταντίνου με 5.5 βαθμούς. Πρωταθλητής Λευκωσίας ανακηρύχθηκε ο Νάκης Χριστοφίδης και στην κατηγορια κάτω των 18 ο νεαρός Yamac Samani.


Το Λευκωσιάτικο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε, με μεγάλη επιτυχία, σε 7 γύρους μετά από συνολικά 13 μέρες (Από 2 μέχρι 13 Μαρτίου). Στο πρωτάθλημα έλαβαν μέρος 42 σκακιστές από όλη την Κύπρο.

Εκ μέρους τους Σκακιστικού Ομίλου Λευκωσίας θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Αντρέα Κελίρη για την μεγάλη του νίκη, τους Αμπαντζίδη Στέλιο και Κωνσταντίνου Παύλο, τους Χριστοφίδη Νάκη και Yamac Samani και όλους τους σκακιστές που έλαβαν μέρος, μικρούς και μεγάλους.

Επίσης, να ευχαριστήσουμε τους Σκακιστικούς Ομίλους Αμμοχώστου, Λάρνακας και Λεμεσού, τον Όμιλο Φίλων Σκακιού Στροβόλου και την μεγάλη μάζα των σκακιστών του ομίλου μας που συνέβαλαν για την επιτυχία του πρωταθλήματος. Το G C School of Careers για την άψογη αίθουσα που μας πρόσφερε, τους διαιτητές μας Bryan Vissi Mark και George καθώς επίσης και τον ΟΠΑΠ Κύπρου για την στήριξη του. 

Ο Σκακιστικός Όμιλος Λευκωσίας υπόσχεται να κάνει ότι είναι δυνατόν για να προσφέρει πάντα το καλύτερο για όλους τους σκακιστές της Κύπρου.

Σας ευχαριστούμε!
Η τελική Βαθμολογία (Κάντε κλικ για μεγένθυνση)


Comments