Γενική Συνέλευση και Εκλογή Μελών Διοικητικού Συμβουλίου Σκακιστικού Ομίλου Λευκωσίας.

αναρτήθηκε στις 2 Μαρ 2014, 5:54 π.μ. από το χρήστη Nicosia Chess   [ ενημερώθηκε 2 Μαρ 2014, 5:54 π.μ. ]
Την Τεταρτη, 26 Μαρτίου 2014 ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί τακτική γενική συνέλευση στο Browns Cafe Λευκωσία, και αμέσως μετά θα ακολουθήσουν εκλογές για το νέο διοικητικό συμβούλιο του Σκακιστικού Ομίλου Λευκωσίας. 

Η διάρκεια θητείας των Μελών του Δ.Σ. είναι διετής, μετά το τέλος της οποίας εκλέγεται νέο Διοικητικό Συμβούλιο από την Τακτική Γενική με μυστική ψηφοφορία. Δικαίωμα ψήφου κατά τη Γενική Συνέλευση έχουν όλα τα Μέλη του Σκακιστικού Ομίλου Λευκωσίας. Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας προς εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο έχουν όλα τα Μέλη του Σκακιστικού Ομίλου Λευκωσίας τα οποία όμως έχουν εγγραφεί στον Όμιλο πριν από ένα τουλάχιστον έτος. Η υποψηφιότητα προς εκλογή μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο γίνετε κατόπιν υπόδειξης άλλου Μέλους πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας κατά τη Γενική Συνέλευση.

Η διοίκηση του Ομίλου ασκείται από 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο αποτελείται από τον Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο, Γραμματέα, Ταμία, Έφορο Αγώνων και 2 μέλη. 

Παρακαλούμε όλα τα μέλη μας που ενδιαφέρονται για υποψηφιότητα σε οποιανδήποτε θέση να στείλουν email στο info@nicosiachess.com με τα στοιχεία τους και τη θέση που τους ενδιαφέρει μέχρι την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014.
Comments