Επαρχιακοί Αγώνες Νέων Λευκωσίας 2013

αναρτήθηκε στις 19 Μαΐ 2013, 3:59 μ.μ. από το χρήστη Nicosia Chess   [ ενημερώθηκε 26 Μαΐ 2013, 1:00 π.μ. ]


Με την συμμετοχή περίπου 80 παιδιών ολοκληρώθηκαν με επιτυχία σε 2 μέρες οι επαρχιακοί αγώνες νέων Λευκωσίας που διοργάνωσαν οι Σκακιστικοί Όμιλοι Λευκωσίας και ΟΦΙΣ Στροβόλου. Οι αγώνες διεξάχθηκαν στο G C School of careers, στην ίδια αίθουσα που θα γίνουν και οι Παγκύπριοι αγώνες νέων και κορασίδων στις 2 Ιουνίου 2013. 

Οι επαρχιακοί διεξάγηκαν σε 2 μέρες (18 και 19 Μαΐου). Την πρώτη μέρα συμμετείχαν μονο οι κατηγορίες κάτω των 8 και 10. Στην κατηγορία U8, νικητής ο σκακιστής της ακαδημίας Λευκωσίας Ρουσής Χρυσόστομος. Στην κατηγορια κάτω των 10, νικητής ο Μάριος Νακούζης επίσης της ακαδημίας του Ομίλου Λευκωσίας. 

Την δεύτερη μέρα αγωνίστηκαν οι κατηγορίες U12, U14, U16 και U18. Νικητής στην κατηγορια U12 ο σκακιστής του ΟΦΙΣ Στροβόλου Παναγιώτης Μιχαήλ. Στους U14 πρώτευσε ο Λευτέρης Πιτσιλλίδης επίσης του ΟΦΙΣ Στροβόλου, στους U16 η Ραφαέλλα Ηλιάδου του Γυμνασίου Ακροπόλεως και στους U18 ο Jack Bryan Vissi του Σκακιστικού Ομίλου Λευκωσίας. 

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν, τον Κ. Μακρή και Κ.Λιμνιώτη του γυμνασίου Ακροπόλεως, τους Σωκράτη και Πανίκκο Σάββα του Ομίλου Αλκίμαχου Λακατάμειας που μας βοήθησαν, το G C School of Careers για την συνεχή τους υποστήριξη στο έργο μας και τους γονείς που είναι πάντα δίπλα στα παιδιά τους και στο σκάκι. 

Πολλά συγχαρητήρια στους νικητές και όσους προκρίθηκαν και ευχόμαστε ότι καλύτερο στους σκακιστές μας από την Λευκωσία που θα αγωνιστούν στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα 2013.

Κάντε κλικ στον πιο κάτω σύνδεσμο για να δείτε φωτογραφίες από τους επαρχιακούς αγώνες Λευκωσίας.


Comments